Aantal Slaapkamers ___ Aantal Badkamers
Prijsklasse

Twitter

Nederlands - nl-NLEspañol(Spanish Formal International)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)
Home
PDF Afdrukken E-mailadres

Aanbod-Spaanse-woning---NICLA-huis-kopen-Spanje

 

Welkom bij NICLA Property Consultancy

NICLA is een dynamische en klantgerichte onderneming, die u, als geïnteresseerde in Spaans onroerend goed, begeleidt bij de aan- of verkoop hiervan en bij het bouwen van uw eigen villa. De ondertitel ‘Property Consultancy’ omvat eigenlijk de gehele dienstverlening: NICLA vindt de woning of het perceel aan de hand van uw wensen en begeleidt u van A tot Z.

Actueel aanbod Spaanse woningen

NICLA is aangesloten bij de Spaanse makelaarsvereniging GIPE (lidnr. 3.510) en de Europese makelaarsbond CEI. Als gediplomeerd makelaar streeft NICLA naar een open en eerlijke dienstverlening waarbij u als klant voorop staat. Via de website blijft u op de hoogte van het actuele aanbod van Spaanse woningen in zowel de bestaande bouw als de nieuwbouw sector. Dit aanbod loopt uiteen van een appartement, cortijo of chalet tot een bouwperceel, vrijstaande villa of bungalow. Van al het aanbod op de NICLA-site is bovendien digitale informatie aanwezig, welke derhalve snel per e-mail aan u kan worden verzonden. Naast het woningaanbod treft u op deze site heel veel extra informatie rondom de aan- of verkoop van een Spaanse woning en waar u zoal mee te maken krijgt. Denk hierbij o.a. aan belastingen, verzekeringen, hypotheken, etc. Uiteraard kunt u voor antwoorden op al uw overige vragen bij NICLA terecht.

Voorbereiding op aankoop in Spanje

Om u goed voor te bereiden op de bezichtiging ter plaatse en de mogelijke aankoop van uw Spaanse woning, adviseren wij u om het onderdeel Voorbereiding door te lezen. Tevens kunnen de maandelijkse gratis Nieuwsbrief en de Weblog als extra ondersteuning dienen om u nader te informeren over de onroerend goed markt in Spanje. Op het Forum treft u antwoorden op de meest gestelde vragen en kunt u uiteraard uw eigen vragen en reacties delen.

Uitgebreide service bij de aankoop van een huis in Spanje

Naast de individuele bezichtigingen van de diverse woningen, projecten, bouwpercelen en/of de door NICLA te bouwen Sundalus Villas, verzorgt NICLA de gehele begeleiding gedurende uw verblijf in Spanje tot en met de overdracht van uw nieuwe woning bij de Spaanse notaris. Daarnaast kan NICLA u de weg wijzen om overige zaken rondom uw aankoop te organiseren en NICLA bemiddelt tevens bij investeringen en verhuur.

Kortom: Huis kopen in Spanje -> NICLA Property Consultancy


 

La Aldea de Puerto Rey CDA513
La Aldea de Puerto Rey CDA513 - Vera Playa, Costa de Almeria

Geheel gemeubileerd appartement met 2 slaap- en 1 badkamers, gelegen in la aldea de puerto rey, een gesloten urbanisatie met tuinen en zwembaden op slechts 400 m van het strand. Lees meer:


€87.000
Laatst aangepast op dinsdag 20 augustus 2013 16:13