Bewaren

 

Bewaren

Bewaren

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Twitter Feed

Aanbod-Spaanse-woning---NICLA-huis-kopen-Spanje

 

Welkom bij NICLA Property Consultancy

NICLA is een dynamische en klantgerichte onderneming, die u, als geïnteresseerde in Spaans onroerend goed, begeleidt bij de aan- of verkoop hiervan en bij het bouwen van uw eigen villa. De ondertitel ‘Property Consultancy’ omvat eigenlijk de gehele dienstverlening: NICLA vindt de woning of het perceel aan de hand van uw wensen en begeleidt u van A tot Z.

Actueel aanbod Spaanse woningen

NICLA is aangesloten bij de Spaanse makelaarsvereniging GIPE (lidnr. 3.510) en de Europese makelaarsbond CEI. Als gediplomeerd makelaar streeft NICLA naar een open en eerlijke dienstverlening waarbij u als klant voorop staat. Via de website blijft u op de hoogte van het actuele aanbod van Spaanse woningen in zowel de bestaande bouw als de nieuwbouw sector. Dit aanbod loopt uiteen van een appartement, cortijo of chalet tot een bouwperceel, vrijstaande villa of bungalow. Van al het aanbod op de NICLA-site is bovendien digitale informatie aanwezig, welke derhalve snel per e-mail aan u kan worden verzonden. Naast het woningaanbod treft u op deze site heel veel extra informatie rondom de aan- of verkoop van een Spaanse woning en waar u zoal mee te maken krijgt. Denk hierbij o.a. aan belastingen, verzekeringen, hypotheken, etc. Uiteraard kunt u voor antwoorden op al uw overige vragen bij NICLA terecht.

Voorbereiding op aankoop in Spanje

Om u goed voor te bereiden op de bezichtiging ter plaatse en de mogelijke aankoop van uw Spaanse woning, adviseren wij u om het onderdeel Voorbereiding door te lezen. Tevens kunnen de maandelijkse gratis Nieuwsbrief en de Weblog als extra ondersteuning dienen om u nader te informeren over de onroerend goed markt in Spanje. Op het Forum treft u antwoorden op de meest gestelde vragen en kunt u uiteraard uw eigen vragen en reacties delen.

Uitgebreide service bij de aankoop van een huis in Spanje

Naast de individuele bezichtigingen van de diverse woningen, projecten, bouwpercelen en/of de door NICLA te bouwen Sundalus Villas, verzorgt NICLA de gehele begeleiding gedurende uw verblijf in Spanje tot en met de overdracht van uw nieuwe woning bij de Spaanse notaris. Daarnaast kan NICLA u de weg wijzen om overige zaken rondom uw aankoop te organiseren en NICLA bemiddelt tevens bij investeringen en verhuur.

Kortom: Huis kopen in Spanje -> NICLA Property Consultancy


 

Villa Fresia - VeraNova
Villa Fresia - VeraNova Vera Playa, Costa de Almeria

VERANOVA Exclusieve Villa’s gelegen op slechts 500 meter van het strand van Vera Playa. Uniek vanwege de ligging, de bouwkwaliteit en de architectuur.

€241.597
CDA663 - La Parata
CDA663 - La Parata Mojácar Playa, Costa de Almería

Bouwperceel van 1.380 m² gelegen op een verheven locatie in La Paratá, Mojácar (Almería) met een prachtig en vrij blijvend zeezicht. Dit perceel wordt verkocht inclusief een goedgekeurd project (...)

€600.000
Sol - Villas La Hoya
Sol - Villas La Hoya La Hoya, Costa Cálida

Moderne villa met 4 slaapkamers en 3 badkamers gebouwd in een nieuwe urbanisatie op 10 autominuten van het centrum van Lorca en op 25 minuten naar het strand van Águilas.

€189.000