Bewaren

 

Bewaren

Bewaren

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Twitter Feed

Aanbod-Spaanse-woning---NICLA-huis-kopen-Spanje

 

Welkom bij NICLA Property Consultancy

NICLA is een dynamische en klantgerichte onderneming, die u, als geïnteresseerde in Spaans onroerend goed, begeleidt bij de aan- of verkoop hiervan en bij het bouwen van uw eigen villa. De ondertitel ‘Property Consultancy’ omvat eigenlijk de gehele dienstverlening: NICLA vindt de woning of het perceel aan de hand van uw wensen en begeleidt u van A tot Z.

Actueel aanbod Spaanse woningen

NICLA is aangesloten bij de Spaanse makelaarsvereniging GIPE (lidnr. 3.510) en de Europese makelaarsbond CEI. Als gediplomeerd makelaar streeft NICLA naar een open en eerlijke dienstverlening waarbij u als klant voorop staat. Via de website blijft u op de hoogte van het actuele aanbod van Spaanse woningen in zowel de bestaande bouw als de nieuwbouw sector. Dit aanbod loopt uiteen van een appartement, cortijo of chalet tot een bouwperceel, vrijstaande villa of bungalow. Van al het aanbod op de NICLA-site is bovendien digitale informatie aanwezig, welke derhalve snel per e-mail aan u kan worden verzonden. Naast het woningaanbod treft u op deze site heel veel extra informatie rondom de aan- of verkoop van een Spaanse woning en waar u zoal mee te maken krijgt. Denk hierbij o.a. aan belastingen, verzekeringen, hypotheken, etc. Uiteraard kunt u voor antwoorden op al uw overige vragen bij NICLA terecht.

Voorbereiding op aankoop in Spanje

Om u goed voor te bereiden op de bezichtiging ter plaatse en de mogelijke aankoop van uw Spaanse woning, adviseren wij u om het onderdeel Voorbereiding door te lezen. Tevens kunnen de maandelijkse gratis Nieuwsbrief en de Weblog als extra ondersteuning dienen om u nader te informeren over de onroerend goed markt in Spanje. Op het Forum treft u antwoorden op de meest gestelde vragen en kunt u uiteraard uw eigen vragen en reacties delen.

Uitgebreide service bij de aankoop van een huis in Spanje

Naast de individuele bezichtigingen van de diverse woningen, projecten, bouwpercelen en/of de door NICLA te bouwen Sundalus Villas, verzorgt NICLA de gehele begeleiding gedurende uw verblijf in Spanje tot en met de overdracht van uw nieuwe woning bij de Spaanse notaris. Daarnaast kan NICLA u de weg wijzen om overige zaken rondom uw aankoop te organiseren en NICLA bemiddelt tevens bij investeringen en verhuur.

Kortom: Huis kopen in Spanje -> NICLA Property Consultancy


 

CCA322 - Calarreona
CCA322 - Calarreona Aguilas, Costa Calida

Volledig gemeubileerd appartement op de begane grond met 2 slaapkamers en 1 badkamer, gelegen in Calarreona op slechts 300 meter van het strand.

€119.000
CDA583 - La Cabuzana
COM_IPROPERTY_UPDATED
CDA583 - La Cabuzana Vera, Costa de Almería

Geheel gemeubileerde villa met 2 slaap, en 2 badkamers, zwembad van 8x5 m, Jacuzzi voor 6 personen en ondergrondse garage, gelegen in een exclusieve woonwijk van Vera op slechts 5 minuten van het (...)

€239.000
Quinta III - Sundalus Villas
Quinta III - Sundalus Villas All, Costa Cálida

Model Quinta III heeft een patio, overdekte entree, ruime woon-eetkamer, keuken met bijkeuken, groot overdekt terras, 5 slaapkamers (waarvan 1 op de 1e verdieping), 4 badkamers, een dakterras en een (...)

€343.000