Bewaren

 

Bewaren

Bewaren

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Twitter Feed

Home Wie zijn wij?

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een makelaarskantoor dat zich voornamelijk bezighoudt met de verkoop van onroerend goed aan de Spaanse Costa Blanca, Costa Cálida en Costa de Almería.

Wij begeleiden u bij het vinden van uw speciale nieuwe ‘thuis’ in Spanje waar u en uw familie nog jaren naar volle tevredenheid van zullen genieten. Een goede investering in een werkelijk unieke omgeving.

Wij beschikken over een uitgebreide portfolio aan onroerend goed, uiteenlopend van aantrekkelijk geprijsde appartementen en geschakelde woningen tot landhuizen en grote villa’s. Ons aanbod is zeer breed, zodat er voor elk budget en in elk gewenst woningtype wel iets te vinden is. Elk object voldoet aan onze eigen eisen, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit en locatie.

Aan u de keuze.

Ons concept is gebaseerd op Openheid, Transparantie en Vertrouwen

De aankoop van onroerend goed, op welk moment ook, kan altijd een stressvolle ervaring zijn.

Alle bijkomende aspecten rondom de aankoop in Spanje vormen voor veel mensen een angstig vooruitzicht; allereerst is er de taal-barrière, maar daarnaast kent men in Spanje andere wetten en regels en natuurlijk dient de onvermijdelijke bureaucratie overwonnen te worden.

We gaan trots op de professionele kwaliteiten van onze medewerkers, zodat wij u ervan kunnen verzekeren, dat onze begeleiding bij de aankoop van uw Spaanse woning met de grootst mogelijke zorg wordt uitgevoerd.  

Tot uw beschikking staat een team van toegewijde medewerkers dat u op alle mogelijke gebieden kan assisteren. Of het nu gaat om advies omtrent uw nieuwe permanente woonplaats, financiële kwesties als pensioen of hypotheken danwel investeringsmogelijkheden, ons team van ter plaatse bekende medewerkers is altijd beschikbaar voor een vertrouwelijk consult.


Claus van Mierlo

(NIcolaas) CLAus is de oprichter van NICLA Property Consultancy. Als gediplomeerd makelaar is hij in 1996 vanuit de Nederlandse makelaardij gestart met de verkoop van Spaans onroerend goed. Met zijn achtergrond, ervaring en kennis kan hij u uitstekend van dienst zijn bij de aan- of verkoop van uw Spaanse woning.

Tevens begeleidt en adviseert Claus u bij de bouw of verbouwing van uw droomhuis onder de Spaanse zon. De modellen van de Sundalus Villas zijn door hem ontworpen.

NICLA is lid van de makelaarsvereniging GIPE (Asociación Profesional de Gestores Intermediarios en Promociones de Edificaciones) en staat geregistreerd onder nummer 3.510.GIPE is een Spaanse vakvereniging voor gecertificeerde makelaars vergelijkbaar met bijvoorbeeld de NVM in Nederland.

Omdat GIPE een van de oprichters is van de Europese makelaarsbond CEI (Confederaction Europeenne de l’Immobilier) zijn al haar leden tevens bij deze Europese vereniging aangesloten.

GIPE is een keurmerk voor kwaliteit. De gecertificeerde leden combineren kennis en transparantie met een hoge mate van dienstverlening, ondersteund vanuit de centrale organisatie.